Sponsorer

CMC ønsker at tilbyde vores medlemmer og samarbejdspartnere muligheden for at byde sig til som sponsorer.


Hvorfor?

Via et sponsorat kan du skabe større interesse og indsigt for dig og din forretning. Du kan via vores Nyhedsbrev bidrage med mulige faglige artikler eller invitationer til mulige events/kurser vedr. dig og din forretning. Dit logo bringer samtidig interesserede videre til din hjemmeside.


Struqtures

Kombinationen af professionalisme, etik og høj faglighed er nøglen til langtidslevedygtig værdiskabelse, når virksomheder samarbejder med eksterne konsulenter. Det er også nøglen til at få størst værdi ud af arbejdet med struqtures® metoden. Når en metode og et koncept som struqtures® skal bæres ud i verden gennem andre, er det afgørende at have tillid til, at disse andre forvalter opgaven med stor professionalisme og kvalitetsbevidsthed. Den tillid har vi til medlemmer af CMC, og derfor er det et oplagt valg for struqtures® at have CMC medlemmer som foretrukne samarbejdspartnere.

SVP Management

SVPManagement er sponsor for CMC-Denmark grundet det høje bundniveau hos konsulenter der er certificeret og de internationale relationer der giver muligheder for mindre danske virksomheder.