projekt:værktøjsdagen - med 25% rabat!

Kom med på projekt:værktøjsdagen med 25% rabat!

Sted: Falconér-centeret/Radisson Blu

Tid: 24 november 2016

---

Vil du have ny viden og inspiration til din projektledelse? Kom med på projekt:værktøjsdagen 24. november i København - spar 25 procent på billetten med CMC.

Når disruption er en realitet, hvordan imødegås det så? Hvordan får man værdi ud af det nye projektværktøj? Hvordan kan man nedsætte gennemløbstid og øge værdien ved at sætte fokus på impact, flow og leadership?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som vores indlægsholdere vil besvare, når projekt:værktøjsdagen for 8. år i træk løber af stablen.

Igen i år byder vi velkommen til en konferencemesse om de værktøjer, der styrker din projektledelse - lige fra it til ledelsesmetoder og uddannelse. Og igen i år har vi landets førende leverandører med os – med mere end 35 caseoplæg, hvor virksomheder som Novo Nordisk, Københavns Lufthavne, Takeda og Google vil dele deres projektledelseserfaringer.

 

Som medlem af CMC har du mulighed for en særlig pris med 25 procent rabat:

Køb inden 26. oktober for kun 1421,25,- ekskl. moms (normalprisen på 1895,- Du sparer 473,75,-)
Køb efter 26. oktober for kun 1871,25,- ekskl. moms (normalprisen på 2495,- Du sparer 623,75,-)

Tilmeld dig på mi.conferencemanager.dk med koden PVD16-CMCM.

Konferencemessen finder sted 24. november klokken 8.30-17.00 på Radisson Blu Falconer Hotel i København. Læs mere om arrangementet på: http://projektdagen.dk/.

 

Kig også forbi vores LinkedIn-gruppe “projekt:værktøjsdagen”, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt om konferencen og om de nyeste udviklinger inden for projektledelse og projektledernes værktøjer.

Vi ser frem til at se dig!

Download flyer her

Tilmelding  og program her

Hvis du som CMC'er har lyst til at have din egen stand på messen, så kan der også findes en god løsning på det. Blot nævn, at du er fra CMC!

Se .pdf for udstillere

LOGIN

Log ind på din konto for at deltage i debatten mellem Danmarks bedste konsulenter. 

Kun medlemmer af CMC Denmark har mulighed for at kommentere på nyheder og blogindlæg. 
Er du endnu ikke medlem kan du læse om opfylder betingelserne for medlemskab her >>