Kforums årlige trendseminar

Praktisk info
Arrangør: 
Kforum
Sted: 
Gammel Kongevej 3E, 4., 1610 København V
Afholdes: 
Onsdag, 7 februar, 2018 - 09:00 til 11:00

Pris: 1.990,- (ekskl. moms)

Få styr på de nyeste megatrends

 

Hvad siger nutidens digitale og samfundsmæssige tendenser om fremtiden? Og hvad kommer tendenserne til at betyde for dig i marketing- og kommunikationsafdelingen? Hiv en formiddag ud af kalenderen, og bliv opdateret på fremtidens organisation, forbrugernes og kundernes forventninger – og på, hvordan du udnytter fremtiden til din og din organisations fordel.

 

OM K-DAGEN

Vigtigheden af visuel kommunikation stiger stadig, særligt på de sociale medier. National romantisk branding og hjemmet er i fokus. Mulighederne for og vigtigheden af cross platform social media øges, samtidig med, at linjerne mellem reklame, indhold og køb sløres. Hvad betyder de nye tendenser for dig og din rolle i organisationen? Hvordan løser du dine arbejdsopgaver på innovative og anderledes måder? Og hvordan håndterer du nye platforme og kommer på forkant med fremtiden? 
 
Tag med til Kforums årlige trendseminar den 7. februar, og bliv klog på de nyeste trends og på, hvordan de kan bruges til at skabe værdi i din organisation:

Få Kforums chefredaktør Timme Bisgaard Munks helikopterperspektiv på de mest centrale megatrends, muligheder og risici inden for kommunikation, marketing, teknologi og samfund – og bud på, hvad de kommer til at betyde for dig.
 
Få indblik i, hvor kundernes og medarbejdernes forventninger er på vej hen, og hvad det kræver af dig som kommunikatør eller marketingmedarbejder.
 
Få konkrete ideer og værktøjer til at forandre din organisation, jeres markedsføring, kommunikation og arbejdsprocesser.
 
Afprøv en række værktøjer til at arbejde med scenarieplanlægning og fremtidens udfordringer for jeres kommunikation- og marketingafdeling.

 

Læs mere om seminaret: http://www.kommunikationsforum.dk/kommunikationskurser/trends-marketing-kommunikation-samfund-teknologi-digital-1

Geolocation

LOGIN

Log ind på din konto for at deltage i debatten mellem Danmarks bedste konsulenter. 

Kun medlemmer af CMC Denmark har mulighed for at kommentere på nyheder og blogindlæg. 
Er du endnu ikke medlem kan du læse om opfylder betingelserne for medlemskab her >>