Hvorfor være med i et netværk?

Praktisk info

At være i et netværk, kan betyde noget forskelligt fra konsulent til konsulent. Hos CMC er vores erfaring, at konsulenter får et stort udbytte af at være en del af et netværk. De styrker deres karriere!

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at holde sig opdateret på sit fag eller måske få taget de kurser, man har brug for. Men det er stadig vigtigt at have fokus på sin faglige udvikling, hvis man vil holde sig attraktiv og styrke sin profil. I et netværk kan du få faglige input, hente brugbar viden, have fingeren på pulsen og dele viden om, hvad der rører sig i erhvervslivet. På den måde kan man udvikle sig som konsulent, så man undgår at stagnere.

Spørgsmålet er: Hvordan holder selvstændige konsulenter sig til ilden?

Forandring er blevet hverdag for de fleste af os. Vi bliver jævnligt stillet over for nye opgaver - enten på grund af den teknologiske udvikling, eller fordi virksomhederne udvikler sig. Og så kan det nogle gange være svært at følge med. Så er det godt at have et stærkt netværk at spørge til råds eller få hjælp fra. Det kan være lige det, der skal til, for at give dig modet til at påtage dig de nye og spændende opgaver, du står over for. Derfor mener vi i CMC, at en af de vigtigste opgaver for en selvstændig konsulent er, at være en del af et netværk.

Professionelle netværksgrupper er en spændende og alternativ måde at skabe nye relationer på. Du kan inspirere og selv blive fagligt inspireret, når du indgår i et netværk. Én af de ting, som vi i CMC har størst fokus på, er at skabe stærke relationer konsulenter imellem. Når man deler viden med andre, opnås oftest ny viden.

5 gode grunde til at være med i et netværk:

  • Du får netværkskolleger, som kan hjælpe dig, når du står over for nye opgaver
  • Du får nogen at dele hverdagens udfordringer og erfaringer med
  • Det er en mulighed for at skifte retning eller fokus i din karriere
  • Du kan styrke din faglige udvikling
  • Det er sjovt!

 

Kom til kampagnedagen d. 4. juni og hør mere om, hvad det vil sige at være en del af et netværk…

 

LOGIN

Log ind på din konto for at deltage i debatten mellem Danmarks bedste konsulenter. 

Kun medlemmer af CMC Denmark har mulighed for at kommentere på nyheder og blogindlæg. 
Er du endnu ikke medlem kan du læse om opfylder betingelserne for medlemskab her >>