CMC Denmark netværksmøde 17. november - ØST

Disruption, Big Data og Machine Learning

- når buzzwords bliver til virkelighed

 

Tid: Torsdag den 17. november 2016 kl. 8.00-10.00 (morgenbuffet fra kl. 7.30)
Sted: Nordsjællands Konference Center – Gydevang 39-41, 3450 Allerød

 

Konsulentbranchen er den mest modne branche i forhold til at blive disruptet af 3 simple grunde:

1.     Forretningsmodellen for konsulentbranchen er den, der kan spores længst tilbage i tid: Betaling for udført arbejde på timebasis med en overskudsgrad på 8-10%. Der er ingen fidus i at blive mere effektive, det medfører blot en mindre indtjening.

2.    Konsulentarbejde er næsten udelukkende baseret på manuelt arbejde, hvor brainware, Powerpoint og Excel er de eneste teknologier i spil.

3.    Konsulentarbejdets værdi er ofte svær at kvantificere og synliggøre, og forudsætter en stor grad af medvirken fra kundens side, og vil i krisesituationer ofte være det første sted at spare.

 

Hvis du føler dig udfordret, måske ligefrem provokeret af ovenstående udsagn, så er det med god grund. Dem, der ikke lader sig afskrække af udviklingen, men tvært imod forstår at tage den til sig, vil også have en plads på fremtidens konsulentmarked.

På netværksmødet byder vi velkommen til Mikkel Næsager fra Kostner, som vil fortælle om, hvordan de i Kostner forsøger at disrupte sig selv som konsulentvirksomhed, før der er andre, der gør det for næsen af dem.

Inviter dine kolleger til en netværksdag, der byder på indsigt i disruption, Big Data og Machine Learning. Deltagelse er gratis.

Tilmelding til Poul Gøbel (poul@cmc-denmark.dk) senest mandag den 14. november

LOGIN

Log ind på din konto for at deltage i debatten mellem Danmarks bedste konsulenter. 

Kun medlemmer af CMC Denmark har mulighed for at kommentere på nyheder og blogindlæg. 
Er du endnu ikke medlem kan du læse om opfylder betingelserne for medlemskab her >>