Bliv mentor

Ønsker du at blive mentor i CMC Netværket?​​​​​​​

Mentorordning

Mentorordningen er til dig, som ønsker gode råd og sparring i dit virke som konsulent. Typisk er du nyudklækket konsulent eller har blot få år på bagen, og søger en mulighed for sparring. Derfor har en række af vores kompetente medlemmer stillet sig til rådighed for vores mentorkorps.

Mentorkorpset er sammensat af erfarne konsulenter der alle har været konsulenter i en årrække og hovedparten har ligeledes drevet egen virksomhed gennem flere år. Mentorerne er således klædt på til at drøfte generelle konsulentmæssige udfordringer uanset dette gælder faglig og personlig udvikling eller udvikling af egen forretning. Du og din mentor bestemmer selv fokus for jeres møder, og hvor hyppigt disse skal finde sted.

Ordningen er gratis for alle medlemmer, men konsulenter udenfor medlemskredsen kan, mod betaling, gøre brug af mentorkorpset. Honorar aftales i disse tilfælde direkte mellem Mentee og Mentor (og tilfalder mentor).

Er du interesseret i at få kontakt til en af mentorerne?

Mentorer i CMC Netværket

Ønsker du at blive en del af netværket af Danmarks bedste konsulenter, kan du ansøge om medlemskab og få adgang til alt det, vi tilbyder...