Workshop - LinkedIn

Praktisk info
Arrangør: 
CMC Netværket i samarbejde med Netværksakademiet
Sted: 
Nordsjællands konferencecenter
Afholdes: 
Fredag, 6. april 2018
Add to Calendar

Pris: Kr. 1200,- ex. moms

Medlemspris: Kr. 1200,- ex. moms

No-show: Kr. 1200,- ex. moms

Tilmeldingsfrist: 14. marts 2018

Forudsætninger: Du skal medbringe en bærbar med mulighed for wi-fi forbindelse, og du skal have en LinkedIn profil.

Workshop om brugen af LinkedIn

- Skab forretning via strategisk networking

 

Vi kender alle SoMe som begreb, men ikke alle har en strategi for brugen af de forskellige sociale medier, vi er på. Således har mange af os en LinkedIn profil, men vi bruger den ikke aktivt på trods af, at vi inderst inde godt ved, at vi måske går glip af mulig forretning. Der er et stort forretningspotentiale i at bruge LinkedIn som led i strategisk networking, for på LinkedIn kan vi sælge uden at sælge. Vores nuværende kunder er på LinkedIn, og det er vores fremtidige kunder også, og derfor må vi som konsulenter minimum vide ”hvad, hvordan og hvorfor LinkedIn”.

 

CMC har taget initiativ til, at der nu skal kastes lys over mulighederne ved brug af LinkedIn for os som konsulenter. Workshoppen bliver ledet af en af de førende kapaciteter på området – Morten Vium, som selv kalder sig LinkedIn ekspert, og som har virksomheden ”Netværksakademiet”. Læs mere på www.netvaerksakademiet.dk.

 

Workshoppen vil være en blanding af hands-on aktiviteter og refleksive dialoger om LinkedIn som netværk- og forretnings-enabler. På workshoppen vil vi arbejde med spørgsmål som ”Hvad er LinkedIn”, ”Hvordan virker LinkedIn”, ”Hvad er svært ved LinkedIn” og ”Hvordan bruger vi LinkedIn som konsulenter”. Og naturligvis vil Morten Vium uddybe, hvordan man kan sælge uden at sælge…

 

BEMÆRK: Der er kun plads til 25 deltagere på workshoppen..

Geolocation