Summit

PRESIDENTS SUMMIT 2019

Praktisk info
Arrangør: 
Presidents Summit
Sted: 
København
Afholdes: 
Tirsdag, 7. maj 2019

CMC-medlemspris: 5.500,- fuld pakke.

Betaling finder sted ved tilmelding og refunderes ikke.

Pladser efter først til mølle princippet.

The largest executive conference in Northern Europe

CMC har indgået samarbejde med Presidents Institute (www.presidents.eu) og vi er derfor rigtig stolte og glade for, at vi nu kan tilbyde vores medlemmer adgang til deres meget attraktive Summits til langt under halv pris.

CMC-medlemmer kan komme med til de meget attraktive Presidents Institute Summits til under halv pris OG medlemmer kan medbringe én gæst/kunde.

Sidste år talte bl.a. Bill Clinton, David Cameron og andre højt profilerede profiler. I år er speakerne mindst lige så attraktive og fokus i år er rettet mod leadership.

Ønsker du heller ikke at gå glip af forårets absolut bedste Summit med indlægsholdere som bl.a. Robert Cialdini, World leading expert in psychology, influence and persuasion, eller 3 x Harvard Business Review top 100 global CEO, Thomas Ebeling eller Kaspar Basse, Founder af Joe & the Juice, så tilmeld dig nu!

Vi sidder samlet ved arrangementet og for dem der har lyst, slutter vi dagen af med en god middag (for egen regning) inden vi hver især drager hjem efter en inspirerende dag og ikke mindst en dag med mulighed for at møde rigtig mange af landets ledere.

Læs mere