Nyheder

At være i et netværk, kan betyde noget forskelligt fra konsulent til konsulent.

17. maj 2018

Få styr på de nyeste megatrends

 

18. januar 2018

Kom med på projekt:værktøjsdagen med 25% rabat!

10. september 2017

To management konsulenter fra EY kommer og fortæller om IoT (Internet of Things) og ”Smart Business”. De fortæller om cloud services som GE’s Predix og MicroSoft’s Azure og hvordan EY griber digitale projekter an. Desuden et netværksmøde hvor du kan møde nye mennesker.

31. maj 2017

Sommerseminar 2017

Vi skal på en rejse til forretningslivet i år 2030. Vi skal udforske, hvad fremtidens bevægelser kan byde på af muligheder for ledere og konsulenter i den private og offentlige sektor. Vi skal lytte til kvalificerede bud på, hvordan forretningslivet kan se ud i fremtiden fra nogle af Danmarks mest kompetente på området.
Tilmeldingsfristen var den 10. august 2017 og er nu lukket.

25. maj 2017

Tavle

Styrk dine konsulentkompetencer igennem denne internationalt udviklede konsulent uddannelse. Konsulentuddannelsen retter sig bredt mod alle, der som en del af deres dagligdag arbejder konsultativt. Uddannelsen kan til enhver tid tilpasses konsulentens konkrete udviklingsbehov. 

28. marts 2017

Nye aktiviteter og arrangmenter er nu tilføjet vores kalender. Kik forbi og få booket tiderne i din egen - så du ikke går glim af netop dem, der interessere dig mest.

20. marts 2017

Mødelokalet

FN's 17 Sustainable Development Goals. Vi tager en kort introduktion til de 17 verdensmål og kigger ud fra en konsulentvinkel på, hvordan man kan tænke dette ind i opgaverne. Herefter præsenterer Udviklingsdirektør Per Roos fra Siemens A/S, hvordan Siemens tænker verdensmålene ind i deres forretning.

20. marts 2017

FN’s nye verdensmål er både en gave og en nødvendighed. Målene handler om en bæredygtig udvikling på kloden i de næste årtier. Det betyder en øget indsats for klimaet, bæredygtig produktion og forbrug, bæredygtig byudvikling, udryddelse af fattigdom, mere lighed mellem mennesker, uddannelse til alle, ligestilling for kvinder og piger, sundhed for alle – og meget mere.

3. marts 2017