Kampagnedag

Praktisk info
Arrangør: 
CMC Netværket
Sted: 
Nordsjællands Konferencecenter i Allerød
Afholdes: 
Mandag, 4. juni 2018
Add to Calendar

Pris: Gratis

Medlemspris: Gratis

Tilmeldingsfrist: Den 1. juni

Hvorfor søge medlemskab i Danmarks førende sted for udvikling af konsulentfaget?

 

CMC (Connecting Management Consultants) bidrager til at professionalisere konsulenthvervet. Når der skal vælges konsulent, er CMC kundens kvalitetsstempel. Men CMC er kun på vej. Vi ønsker et større netværk, hvor bånd etableres mellem konsulenter.

 

CMC inviterer derfor til en lidt anderledes kampagnedag mandag den 4. juni kl. 12.45-15.00 på Nordsjællands Konferencecenter i Allerød.

 

Professor Flemming Poulfelt har i en årrække beskæftiget sig med konsulentbranchen på godt og på ondt. Lad os høre hvilke tendenser der kan spores indenfor konsulentgerningen.

Herefter skal der netværkes på kryds og på tværs med det sigte at etablere bånd mellem konsulenter med en fælles interesse for såvel faglig som personlig udvikling. Her krydses erfaringer og kompetencer når det er bedst.

 

CMC håber, at alle medlemmer vil støtte op omkring dette vigtige arrangement. Med jeres deltagelse er der grobund for den vækst, som vi alle har et oprigtig ønske om. Derfor opfordres I alle til at invitere konsulenter fra jeres netværk – måske de er kommende medlemmer i CMC. Arrangementet er gratis.

 

Venligst giv jeres tilmelding allerede nu. På forhånd tak.