Mentorer

Også erfarne managementkonsulenter kan have behov for gode råd og sparring. Derfor har en række af vore kompetente medlemmer stillet sig til rådighed for vort mentorkorps. Er du interesseret i at få kontakt til en af mentorerne?

Ordningen er gratis for CMC kandidater og CMC medlemmer, men også øvrige medlemskategorier og konsulenter udenfor medlemskredsen kan, mod betaling, gøre brug af mentorkorpset. Honorar aftales i disse tilfælde direkte mellem Mentee og Mentor.

Mentorkorpset

Mentorkorpset er sammensat af erfarne ledelseskonsulenter der alle har været konsulenter i en årrække og hovedparten har ligeledes drevet egen virksomhed gennem flere år. Mentorerne er således klædt på til at drøfte generelle konsulentmæssige udfordringer uanset dette gælder faglig og personlig udvikling eller udvikling af egen forretning.

Ebbe von Arenstorff, FCMC

Arenstorff & Co.

Ejvind Nielsen, FCMC

EN TeamUdvikling

Jens Øjvind Nielsen

Knoco ApS

Knud Fiil-Nielsen, FCMC

K. Fiil-Nielsen ApS

Leif Engebjerg Knudsen

LeifTraining

Peter Sørensen, FCMC

Civilingeniør Peter Sørensen ApS

Pia Friberg Krejsager, FCMC

FRONTSETTER

Poul Gøbel, CMC

Gøbel Consult

Mentoruddannelse

Instituttet gennemfører efter behov en intern uddannelse rettet mod såvel mentorer som mentee, men også øvrige medlemmer kan have glæde af at deltage i denne uddannelsesdag.

Eksempel på indholdet af en uddannelsesdag kan hentes i programmet for 2015.

Ønsker du at blive en del af netværket af Danmarks bedste konsulenter, kan du ansøge om medlemsskab og få adgang til alt det, vi tilbyder...

JOBBØRS

Danmarks bedste konsulenter leder efter 
andre gode konsulenter til konkrete opgaver.